HTML

Zsóka és Gábor Indonéziában

Egy ösztöndíj keretében lehetőséget kaptunk arra, hogy fél évet Indonéziában tölthessünk. A blog a kezdetektől a zűrzavaros ázsiai kalandokon át a hazaérkezésig szól.

Friss topikok

Címkék

Instant bejegyzes

2011.12.12. 05:37 charcarias

Kozel 2 hete elkoltoztunk eddigi szallasunkrol es a kezdetekben hajlekunkkent szolgalo couchsurferes Fitry hazaba koltoztunk ki a rizsfold kozepere. Itt sem internet, sem betonozott ut sincs nagyon (utobbi nem tudom, hogy jon ide :D), ugyhogy ez megneheziti a blogirast. E mellett 1 hete kaptunk egy fantasztikus lehetoseget is Wildantol, aki az egyetemi koorinatorunk, hogy elmehetunk egy UNESCOS ifjusagi forumra Tana Torajara teljesen ingyen es bermentve, luxus korulmenyek kozepette. Valalltuk a "megprobaltatasokat" es szedtuk is rogton satorfankat. 5 napot voltunk a hihetetlenul izgalmas, osi nepszokasokat huen apolo videken, mely 8 orara van Makassartol. Internettel ott sem tudtunk talalkozni, de igerjuk mindenrol reszletesen be fogunk szamolni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rizsfalok.blog.hu/api/trackback/id/tr863456948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása