HTML

Zsóka és Gábor Indonéziában

Egy ösztöndíj keretében lehetőséget kaptunk arra, hogy fél évet Indonéziában tölthessünk. A blog a kezdetektől a zűrzavaros ázsiai kalandokon át a hazaérkezésig szól.

Friss topikok

Címkék

Bemutatkozunk

2011.09.04. 17:32 charcarias

Zsóka és én (Polányi Gábor) fél évet fogunk eltölteni Indonéziában, azon belül Celebesz (Sulawesi) szigetén Makassar városában egy ösztöndíj keretében.

 http://en.wikipedia.org/wiki/Makassar http://bahasa.makassarkota.go.id/index.php

Az indonéziai kaland létrejöttéhez egy 3 évvel ezelőtti történés segített minket hozzá. Történt ugyanis, hogy a 2008-as Balaton Sound utolsó napján Zsóka és én egymásra találtunk egy rágóguminak köszönhetően :P (valamint Zsóka talpraesettségének). No, de nem is feltétlen kell ab ovo kezdeni, csak ugye a miheztartás végett; kik is vagyunk mi?! Zsóka idén szerezte meg MA diplomáját kommunikáció és média szakon. Jómagam még az iskolapadot koptatom, nemzetközi tanulmányokat és biológiát hallgatok több, kevesebb sikerrel. De hát majd mint mindennek, a diplomának is eljön az ideje! :D  

Volt szerencsénk együtt bebarangolni néhány európai várost, nyári velencézés, téli Prága, de azt hiszem eddigi legnagyobb közös külföldi élményünk az Egyesült Államok volt. Ázsiában eddig még én vagyok egy kicsit tapasztaltabb köszönhetően utazásmániámnak (India,  egész Délkelet-Ázsia, Kína, Indokína, no de erről majd késöbb) de a szeptember 6-án kezdődő túránk által Zsóka is hamar fel fog zárkozni :D 7-én érkezünk Hong Kongba, majd 5 nap múlva Macau-ra megyünk, ahonnan egy repülőút után Singapore felé vesszük az irányt. Innen utazunk 21-én Indonézia fővárosába, Jakartaba.

A következő postban kicsit bővebb beszámolót fogok írni a DARMASISHWA ösztöndíjról és a pályázási feltételekről.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rizsfalok.blog.hu/api/trackback/id/tr533202306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása